BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Blijvend 10 kilo afvallen is mogelijk in 12 weken met ons thuisfitnessprogramma


Veel mannen van rond de veertig jaar hebben overgewicht. Volgens sommige studies gaat het om de helft van de bevolking. Overgewicht wordt bepaald door middel van het berekenen van het BMI van een persoon: de body-mass-index. Aan de hand van die index kun je bijvoorbeeld berekenen dat een man van 1 meter 78 en een gewicht van 88 kilo ongeveer 10 kilo zou moeten afvallen.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Dit voorbeeld is niet willekeurig gekozen. 10 kilo afvallen is voor veel van onze klanten het streefgetal. We hebben dan ook een reeks programma's ontwikkeld die zijn gericht op die 10 kilo afvallen. En met onze hulp is dat, zelfs thuis, goed mogelijk in gemiddeld 10 tot 12 weken.

Thuis 10 kilo afvallen: kan dat?

Als u weet dat de belangrijkste oorzaken van overgewicht te veel en vaak ongezond eten en te weinig bewegen zijn, dan kunt u daaruit afleiden dat met een bepaalde aanpassing van uw levensstijl thuis 10 kilo afvallen mogelijk is. Het grote voordeel van in uw thuissituatie afvallen is dat het beter helpt om uw nieuwe gedrag vast te houden. U wilt immers over twee jaar niet opnieuw moeten constateren dat u 10 kilo moet afvallen.

Met ons programma helpen we u dus gezonder te leven door beter te eten en meer te bewegen. In die eerste 12 weken zijn wij uw steun en toeverlaat, een buddy die u er telkens aan herinnert dat 10 kilo afvallen uw doel is en tevens haalbaar is. En we herinneren u er aan wat u daarvoor moet doen en helpen u daarbij.

Hoe gaan we u helpen met 10 kilo afvallen?

We gaan om te beginnen uw voedingspatroon analyseren en waar nodig aanpassen. Want neemt u gerust van ons aan, dat zonder hun voeding aan te passen, negentig procent van onze klanten nooit 10 kilo zou kunnen afvallen. We gaan u leren beter te ontbijten en gedurende de dag vaker maar kleinere hoeveelheden te eten. En natuurlijk gaan we zorgen dat u vaker water drinkt in plaats van zoete dranken.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


We gaan in de tweede plaats zorgen dat u actiever wordt in en om het huis. De gemakkelijkste manier voor wie weinig tijd heeft en toch naar 10 kilo afvallen streeft, is om meer te bewegen gedurende de dag. Vaker de trap nemen op kantoor, een korte boodschap halen met de fiets en elke dag iets doen in het huishouden, zoals dweilen of het gras maaien. Allemaal activiteiten die gemakkelijk in uw leven zijn in te passen en relatief weinig tijd kosten.

Op de derde plaats gaan we u natuurlijk ook helpen met sporten. U krijgt een fitnessprogramma van ons aangereikt met instructies, want naast 10 kilo afvallen, willen we dat u fitter wordt en sterkere spieren krijgt. Hierdoor leeft u niet alleen gezonder, u voelt zich ook beter 'in uw vel' zitten.

10 kilo afvallen en later weer aankomen?

Veel mensen hebben last van het zogenaamde jojo-effect. 10 kilo afvallen lukt ze over het algemeen goed, maar na verloop van tijd komen de kilo's terug. Waarna ze weer 10 kilo afvallen en langzamerhand weer aankomen. Dat is heel frustrerend en ongezond. Daarom vinden wij het zo belangrijk vinden dat er een gedragsverandering plaatsvindt, niet alleen in de fitnessstudio, maar in uw dagelijkse leven. 10 kilo afvallen is niet zo moeilijk, maar dat resultaat vasthouden is dat wel. Op dat permanente resultaat zijn onze programma's gericht.