BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

5 kilo afvallen en je fitter voelen in vier weken: het is nu mogelijk!


Voor veel mensen is 5 kilo afvallen een kwestie van streng diëten. Door in korte tijd heel weinig te eten vallen ze af. Vaak gebruiken ze daar bepaalde shakes voor die helpen om het hongergevoel te onderdrukken. Begrijp ons niet verkeerd. Bij matig overgewicht is 5 kilo afvallen een goede zaak. Het voorkomt dat je sluipenderwijs steeds dikker wordt, waardoor je op den duur last krijgt van echt ongezond dik zijn. Voor wie echt gezonder wil leven is alleen 5 kilo afvallen niet voldoende. 


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


5 kilo afvallen en een betere conditie: hoe kan dat?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat wie 5 kilo gaat afvallen door niet of mondjesmaat te eten, zich niet fitter zal gaan voelen. De shakes die veel mensen gebruiken, helpen wel wat met voedingsstoffen, maar die zijn vooral bedoeld om het hongerige gevoel weg te nemen. Dus met de methode van vasten gaat de conditie er niet op vooruit, maar eerder op achteruit.

Minder eten kan zeker helpen voor wie vijf kilo wil afvallen, maar dan moet het vooral gezonder eten zijn. Dus minder suikers en meer vezels. Minder vet en meer vitaminerijk voedsel. Vijf kilo afvallen en tevens een betere gezondheid moet toch vooral komen van meer bewegen. Dat kan sporten zijn, maar ook gewoon meer bewegen gedurende de dag. Afvallen is niet voor iedereen even makkelijk, het vereist discipline en wilskracht. Voor mensen die hier veel moeite mee hebben helpen kleine veranderingen in het gedrag al heel veel.

De beste tips voor wie vijf kilo wil afvallen

Wij helpen onze klanten op diverse manieren. Een ervan is dat we tips geven waarvan we weten dat 5 kilo afvallen in vier weken tijd lukt. We noemen er hier alvast een paar.

  • Thuis eten: hoe graag restaurants ons willen doen geloven dat ze verantwoord voedsel serveren, als we buiten de deur eten, eten we bijna altijd teveel en te zout. 5 kilo afvallen wordt heel lastig als u één of meer keren per week buiten de deur eet. Probeer dat dus te minderen.
  • Kleinere hoeveelheden klaarmaken: let erop dat wanneer u thuis eten maakt u bij het koken niet teveel klaarmaakt. Bijna iedereen heeft moeite met eten weg te gooien en is dan ook snel geneigd het overgebleven eten maar op te eten. Met als gevolg dat u eigenlijk ongewild teveel eet.
  • Bestel kleine porties: als u toch een keer buiten de deur eet, bestel dan altijd normale of kleine porties. 5 kilo afvallen wordt heel lastig als u ingaat op de super size aanbieding of dat ene extra bijgerecht bestelt.

Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Niet alleen afvallen, maar ook fitter in vier weken

Net zoals wij beloven dat 5 kilo afvallen in vier weken mogelijk is, beloven we dat ook voor de verbetering van uw conditie. Van mensen die stoppen met roken is bewezen dat ze na 28 dagen de eerste merkbare effecten in hun lichaam voelen. De behoefte aan een sigaret wordt minder en velen merken dat hun longcapaciteit vooruit gaat. Datzelfde geldt voor mensen die meedoen aan ons persoonlijke fitnessprogramma. Na 28 dagen merken ze dat ze fitter en energieker zijn. Dat gecombineerd met het slanker zijn omdat ze 5 kilo afvallen, maakt hen gelukkiger en zelfverzekerder, wat uiteindelijk allemaal bijdraagt aan een betere algemene gesteldheid.