BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Afvallen buik: alleen de combinatie van de juiste voeding en fitnessoefeningen helpt


Vraag tien mannen wat ze aan hun lichaam zouden willen veranderen en het antwoord zal negen keer zijn dat ze een plattere buik willen. Dat komt natuurlijk omdat een buikje nou eenmaal niet zo charmant staat, maar ook omdat in de buikstreek afvallen moeilijk is. Gelukkig kunnen wij helpen. Ons zogeheten "afvallen buik programma" bestaat uit twee belangrijke onderdelen. Aangepaste voeding en de juiste oefeningen. Alleen dan zal afvallen op zo'n manier lukken dat je een dikke buik kwijtraakt. Met ons programma en advies kan ook iedereen zijn doelstellingen bereiken!


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Afvallen buik door de juiste voeding

Ons lichaam slaat vetten op. Het is nu eenmaal zo dat veel voedsel, zeker wanneer het bewerkt of kant en klaar voedsel betreft, veel vetten bevat. Stap één voor wie wil afvallen in de buikstreek is dus anders eten. Minder snacks en meer fruit. Minder vlees en meer groente. Minder dranken met suikers en meer water. En gewoon minder eten.

Afvallen buik door de juiste oefeningen

Denk bij oefeningen voor het afvallen van de buik niet (alleen) aan buikspieroefeningen. Voor het specifiek afvallen van een te dikke buik is het simpelweg nodig dat het lichaam vet gaat verbranden. En dat doe je niet door alleen bepaalde spieren te trainen, maar het hele lichaam.

Afvallen gericht op de buik is dus gebaat bij vetverbranding. Gek genoeg bereik je vetverbranding niet door op hele hoge intensiteit te gaan trainen. Dan zal het lichaam juist energie uit voedsel willen halen. Vetverbranding en dus ook buikvet verbranden bereik je door op 60 à 70 procent van je maximale vermogen te sporten. Dat kan fietsen zijn of lopen op de loopband in de sportschool. Van alles eigenlijk, zolang je maar niet op 80 of 90 procent van je maximale vermogen traint. Onze oefeningen zijn specifiek gericht op het bevorderen van vetverbranding en zullen je dus ook helpen wanneer je van je een plattere buik wilt hebben. Datzelfde geldt uiteraard voor onze voedingsadviezen. We verminderen de hoeveelheid verzadigde vetten in je eten en vervangen dat door vezels. Deze helpen weer bij de aanmaak van spieren die uiteindelijk bijdragen aan een strakkere buik. Want besef je wel dat wie heel dik is en voor onze "afvallen buik aanpak" kiest, in het begin eerder een slappere dan een strakkere buik zal hebben.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Afvallen buik voor een langer en gezonder leven

Tegenwoordig weten we dat de vetten die in onze buik liggen opgeslagen, bij kunnen dragen aan allerlei ziekten. De bekendste hiervan is diabetes en komt veel voor bij mensen met overgewicht. Veel buikvet geeft ook een grotere kans op diverse kankersoorten. Afvallen voor mensen met een buik is voor hen dus niet alleen van belang om er beter uit te zien of zichzelf gewoon prettiger voelen, het vergroot ook hun kans op een langer en gezonder leven. Allemaal redenen waarom wij van mening zijn dat het goed is om het afvallen van je buik te bevorderen en te kiezen voor een beter leven.