BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Afvallen in een week kan dat eigenlijk wel en hoe dan?


Het antwoord is ja. Afvallen in een week kan heel goed. Daarvoor moet je die week dan heel weinig eten en veel bewegen. Hoe meer je beweegt, hoe meer je zult zweten en dus gewicht zult verliezen. Het spreekt voor zich dat afvallen in een week niet voor een duurzaam resultaat zorgt. Laat ons je daarom begeleiden om op een gezonde manier af te vallen. In 4 weken kan je al heel wat bereiken, zonder je slap te voelen of honger te lijden.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Ok, niet duurzaam, maar waarom dan toch afvallen in een week?

We weten allemaal dat afvallen niet alleen een kwestie is van het lichaam, maar ook van de geest. Wie wil afvallen moet gemotiveerd zijn en dat vooral ook blijven. De beste stimulans is daarom resultaat zien op de wegschaal. En omdat alle begin moeilijk is, raden we in sommige gevallen onze klanten aan eerst te gaan afvallen in een week. Dat geeft ze het vertrouwen dat afvallen mogelijk is en helpt hen vervolgens om door te gaan met het programma.

Waar moet ik voor oppassen als ik ga afvallen in een week?

We zeiden het al, wie wil afvallen in een week zal vooral minder moeten eten. Zeker als je wilt doorgaan met afvallen moet je dat natuurlijk op een manier doen dat je niet futloos en energieloos raakt. Wil je verantwoord afvallen in een week en daarna ook kunnen doorgaan met afvallen, eet dan bijvoorbeeld wel voldoende fruit en drink ook voldoende water.

Hoeveel kan ik afvallen in een week?

Sommige klanten raken in de eerste week wel tien kilo kwijt. Zij kiezen dan voor de juiste combinatie van sporten en voeding. U zult begrijpen dat dit de nodige stimulans geeft om door te gaan met het programma en te zorgen dat dit resultaat blijvend is.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Wie moeten oppassen met veel afvallen in een week?

Het spreekt voor zich dat bepaalde groepen mensen moeten oppassen met te veel afvallen in een week. Denk aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook als u chronisch ziek bent, dat geldt bijvoorbeeld voor diabetici, moet u oppassen met een radicale wijziging van uw eetpatroon. Datzelfde geldt voor mensen die een zwaar beroep uitoefenen of andere mensen die een zware prestatie moeten leveren. Buiten die voor de hand liggende groepen kan eigenlijk iedereen veel afvallen in een week.

Helpt het nog als ik speciale middeltjes neem als ik veel wil afvallen in een week

Het antwoord hierop is eigenlijk nee, behalve wanneer ze helpen om de honger te stillen zoals bepaalde shakes. Er zijn allerlei pillen op de markt die prachtige resultaten beloven voor wie wil afvallen in een week. Van de meeste pillen is het effect zeer beperkt. Andere hebben een laxerend effect, waardoor u op de korte termijn wel gewicht verliest, maar dit is meteen weer terug zodra u weer vocht en voedsel vasthoudt.