BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Duurzaam afvallen zonder goede begeleiding lukt niet bij de overgrote meerderheid van de mensen


Veel mensen lukt het om kortstondig enkele kilo's kwijt te raken. Ze eten tijdelijk wat minder en letten vooral op bij wat ze eten. Vaak geeft dat op korte termijn resultaat en laat de weegschaal enkele kilo's minder zien. Prachtig natuurlijk, want we kennen allemaal het zogenoemde 'gevaar van een kilo per jaar'. Dat gevaar duidt erop dat we ongemerkt steeds dikker worden. Niet heel veel, heel snel, maar wel steeds een beetje. Tot het ongezond wordt.

Net als dat sluipenderwijs dikker worden niet goed is, moeten we ook oppassen dat we niet gaan jojoën. Jojoën, of het jojo-effect, betekent dat we kortstondig afvallen en daarna weer snel dikker worden. Het blijkt dat we dan vaak meer kilo's aankomen dan we net ervoor zijn afgevallen. Het netto effect is dus negatief, hetgeen zonde van alle inspanningen is, maar bovendien ook ongezond is. De groep die hier last van heeft, de groep bij wie structureel afvallen niet lukt is groot. Op die groep zijn onze programma's gericht.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Structureel afvallen lukt niet wanneer er niets in onze levensstructuur verandert

Het klinkt even simpel als moeilijk: als het niet lukt om het resultaat van afvallen vast te houden, komt dat omdat we ons leven onvoldoende aanpassen. Echt afvallen lukt niet als we na enige tijd ons oude eetgedrag weer herstellen of als we na het afvallen weer stoppen met bewegen. Onze programma's zijn daarom niet gericht op korte termijn resultaat, maar op het bereiken van een goede balans tussen leven, voeding en beweging. Voor altijd. Zodat je op een gezonder en prettige manier op je streefgewicht kan blijven, zonder hiervoor te hoeven lijden.

In onze shop vinden mensen bij wie duurzaam afvallen niet lukt, diverse programma's die hen kunnen helpen om wel die gewenste gedragsverandering te bereiken en vast te houden. Die programma's bestaan uit begeleiding en adviezen voor een goede voeding en meer beweging. Afvallen lukt niet zonder deze elementen, durven wij te stellen. Althans niet met een resultaat dat blijvend is, zo weten wij uit ervaring.

Afvallen lukt niet door andere oorzaken

Helaas is er een categorie mensen die weliswaar gezonder eten en meer bewegen, maar toch niet het gewenste resultaat bereiken. Wat ze ook doen, afvallen lukt niet. Vaak is er dan sprake van een specifieke, medische oorzaak. Hoewel onze mensen geen medische achtergrond hebben, kunnen zij het vaak wel herkennen als er bepaalde medische redenen zijn waardoor afvallen niet of moeilijk lukt. Die mensen kunnen we dan doorsturen naar specialisten. Dan wordt er bijvoorbeeld specifiek naar hun stofwisseling gekeken of andere blokkades die ervoor zorgen dat afvallen niet lukt.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Wat ik ook doe, afvallen lukt niet

Wij begrijpen best dat veel mensen, ook na het lezen van dit stukje, niet overtuigd zijn. Zij hebben vaak al veel verschillende dingen geprobeerd. Van allerlei diëten, dure sportschoolabonnementen, retraites in kuuroorden, tot behandelingen in klinieken aan toe. Wat ze ook proberen, afvallen lukt niet. Met die groep gaan wij toch graag de uitdaging aan. Om die groep over de streep te trekken hebben we onze speciale niet goed-, geld terugregeling. Als afvallen niet lukt binnen de door ons gestelde tijd, dan krijgen ze of hun geld van ons terug of we verlengen het programma kosteloos. En dan gaan we gewoon net zolang door tot afvallen wel lukt!