BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Wij maken afvallen leuk en gemakkelijk met telkens weer nieuwe en nuttige tips!


Er zijn veel methoden op de markt voor mensen die willen afvallen. Sommige werken goed, andere werken niet. Maar wat wij belangrijk vinden is dat afvallen ook leuk is en niet een soort must of sleur wordt. Daarom helpen wij onze klanten met afvallen door telkens nieuwe tips te geven.

Wie willen afvallen kan bij ons kiezen uit programma's die variëren van acht tot twintig weken. Welk programma je ook kiest, wij bestoken je voortdurend met nieuwe tips. We helpen je met afvallen door tips te geven over voeding en tips over bewegen. Van onze klanten weten we dat ze daardoor geboeid en dus gemotiveerder blijven. 

Afvallen: enkele op het oog tegenstrijdig lijkende tips

Uiteraard geven we niet in een keer alle tips voor afvallen prijs, maar we noemen er hier wel een aantal. We waarschuwen alvast dat dit wat paradoxale afvallentips lijken.

 • Eet vaker, maar minder tegelijk. Zoals gezegd, soms lijken afvallen en onze tips niet helemaal goed overeen te komen. Dat geldt zeker voor onze eerste tip: eet vaker. Veel mensen verwachten zo'n tip niet en denken dat ze juist minder vaak moeten eten. In totaal moeten ze vaak wel minder calorieën eten, maar wij adviseren wel om het aantal eetmomenten over de dag uit te breiden. Door vaker te eten stimuleren we namelijk onze spijsvertering. Omdat we dan minder in één keer eten, voorkomen we dat de overtollige energie wordt omgezet in vetten.
 • Ga bij sporten niet als een wilde te keer. Nog een tip die niet met afvallen lijkt te stroken: ga rustig sporten. Veel mensen die willen afvallen krijgen tips als 'ga spinnen' of 'ga aan cardiofitness' doen. Dat zijn stuk voor stuk gezonde sporten, maar voor afvallen niet meteen de beste tips. Die sporten zijn namelijk zo intensief dat het lichaam alleen maar ingenomen suikers en voeding zal verbranden en juist geen vet zal verbranden. En dan lukt afvallen uiteindelijk niet. Afvallen bereik je juist door je niet op je maximale vermogen in te spannen, maar bijvoorbeeld op 60 procent daarvan.
 • Ga meer slapen. Tot slot van deze reeks tips voor wie wil afvallen benadrukken we het belang van een goede nachtrust. Slapen en afvallen lijken ook al niet goed samen te gaan, maar doen dat juist wel. Als we te weinig slaap krijgen, reageert het lichaam alsof er sprake is van stress. Dat zorgt ervoor dat we juist meer vet gaan opslaan, waardoor afvallen moeilijker wordt. Zeven à acht uur slapen is dan ook een van onze vaste tips aan klanten die willen afvallen.
 • Wil je afvallen met behulp van meer van deze tips?

  Onze mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe tips voor klanten die willen afvallen. Dat kan bijvoorbeeld betrekking hebben op nieuwe recepten of op super foods en andere voedingstips. Zo houden we afvallen voor onszelf en onze klanten leuk en boeiend. Ben jij ook op zoek naar de beste tips voor het afvallen, schrijf je dan snel in voor één van onze programma's. Zodra je bent aangemeld ontvang je van ons als eerste stap een instructie-DVD en een boek, beide boordevol met leuke en nuttige tips. Daarna ga je echt aan de slag met afvallen en staat je coach altijd klaar met meer tips.


  Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


  Kies fitness-pakket in de webshop


  Bflex staat voor de perfecte combinatie van gemak en resultaat

  Bflex heeft een zeer succesvolle aanpak ontwikkeld voor mensen die iets aan hun gewicht willen doen en/of hun conditie willen verbeteren. De grote kracht van onze aanpak schuilt erin dat u de oefeningen helemaal thuis kunt doen. Om die aanpak te ondersteunen hebben we een groot assortiment fitnessartikelen voor u, online trainings- en voedingsadviezen en uw eigen personal coach. Voor onze fitnessartikelen heeft u geen grote ruimte voor een thuis-gym nodig, u kunt de artikelen overal makkelijk opbergen en meteen aan de slag wanneer u wilt.

  Veel mensen zijn zich bewust van hun overgewicht en hun slechte conditie. Vaak hebben ze al verschillende dingen geprobeerd om hier iets aan te doen, maar zonder blijvend resultaat. Zo hebben de meesten een tijdje een dieet gevolgd of hebben wat aan krachttraining gedaan op een sportschool. Vaak vielen de resultaten tegen en door alle verschillende methoden die hen werden aangereikt, raakten ze het spoor bijster. Met als gevolg dat ze terugvielen in hun oude gedrag en weer dikker werden, waardoor deze groep mensen uiteindelijk gedemotiveerd is geraakt.

  Onze aanpak combineert beweging en voedingsadvies tot een geheel. Bovendien wordt u begeleid door een personal coach die de adviezen nog verder toespitst op uw persoonlijke situatie. Samen bepaalt u uw persoonlijk doel - snel 10 kilo of 5 kilo afvallen, krachttraining of beide - in één programma van acht, twaalf of twintig weken, waarin u samen toewerkt naar dat doel.


  Ga direct naar de SHOP


  Direct naar de webshop


  Beginnen met een van onze programma's is heel gemakkelijk. In onze eigen webshop vindt u alle benodigde fitnessartikelen. Ook kunt u hier boeken, video's en ander instructiemateriaal bestellen dat helpt bij het afvallen en trainen. Door onze ruime praktijkervaring met deze aanpak zijn wij overtuigd van het succes ervan. Daarom durven wij het aan om bij al onze programma's een niet goed-, geld teruggarantie te geven. Als afvallen u niet lukt of u ziet niet het gewenste resultaat van de krachttraining, dan krijgt u uw geld van ons terug of we gaan kosteloos door met het programma totdat afvallen wel lukt en u het gewicht heeft dat u graag wilt.