BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Steeds meer mensen kiezen voor bewust afvallen zonder dieet; doe jij ook mee?


Afvallen zonder dieet. Kan dat eigenlijk wel? Hoe werkt dat dan? Hoe lang duurt het voor ik resultaat heb? Deze en nog vele andere vragen worden veel aan ons gesteld over afvallen zonder dieet. En begrijpelijk ook, want afvallen zonder dieet lijkt een fabeltje, maar dat is het zeker niet. Het is juist één van de beste methoden voor wie wil afvallen. Je kan dit zelfs zelf thuis bereiken.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Afvallen zonder dieet is zeker geen sprookje

Wij zien een dieet als iets tijdelijks, iets dat mensen voor een bepaalde periode volgen om snel af te vallen. Dat kan af en toe helemaal geen kwaad, bijvoorbeeld als je die oude cocktailjurk weer aan wilt of net dat beetje extra in vorm wilt raken voor het zomer- en strandseizoen. Echt afvallen is geen kwestie van kortstondig een dieet volgen, dat is een zaak van je voedingspatroon aanpassen. Echt afvallen gaat juist beter zonder dieet, omdat je het jojo-effect voorkomt. Afvallen zonder dieet draait vooral om voldoende goede voedingsstoffen binnenkrijgen en tevens voldoende bewegen. Onze adviseurs helpen bij het bepalen van die balans en dan is een dieet juist overbodig.

Afvallen zonder dieet: dan moet ik zeker rare pillen slikken?

Voor alle duidelijkheid, als wij het over afvallen zonder dieet hebben, dan hebben we het niet over het slikken van hormoonpillen of andere preparaten. Voor alle mensen die gewoon gezond zijn en in staat zijn normaal te eten en voldoende te bewegen zijn dergelijke middelen absoluut niet nodig. Zo'n aanpak van afvallen zonder dieet is bovendien kostbaar en kan ook de balans in het lichaam verstoren. Daar blijven wij dus ver bij vandaan.

Afvallen zonder dieet is gezonder

Omdat afvallen zonder dieet alleen maar mogelijk is door niet minder, maar wel gezonder te eten en door voldoende te bewegen, leef je uiteindelijk ook gezonder. Je raakt niet alleen de overtollige kilo's vet kwijt, maar je lichaam wordt bovendien sterker omdat je betere voedingsstoffen binnenkrijgt en je spieren sterker worden. Omdat je beter eet en meer beweegt voel je jezelf daarnaast ook beter, waardoor het makkelijker is om je nieuwe levensstijl vast te houden. Hier zit nog een groot verschil tussen deze manier van afvallen en het volgen van een dieet: het resultaat is blijvend en hiervoor hoef je niet te lijden zoals bij vasten.

Afvallen zonder dieet is een uitdaging

We winden er geen doekjes om. Permanent gezonder eten en permanent gaan sporten zijn geen gemakkelijke veranderingen in het leven van een mens. Dat vraagt om toewijding en om doorzettingsvermogen. Zeker wanneer mensen last hebben van stress of andere spanning, zijn gezond eten en sporten vaak de eerste 'slachtoffers' met als gevolg dat het gewicht weer toeneemt en de conditie navenant afneemt. Daarom werken wij met persoonlijke begeleiders. Afvallen zonder dieet werkt vaak het beste als er iemand voor je klaar staat met tips en soms net dat beetje extra motivatie biedt.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Meld je dan vandaag nog aan voor onze weight challenge. Je hebt de keuze uit programma's van acht tot wel twintig weken. Om te beginnen ontvang je van ons een DVD en een boek, vol met tips om je te helpen bij deze manier van afvallen zonder dieet. Vervolgens neemt één van onze coaches contact met je op en doorloop je samen het gehele programma. Wij hebben zo'n rotsvast geloof in deze aanpak dat we zelfs een niet goed-, geld teruggarantie afgeven! Benieuwd geworden? Neem dan vandaag nog contact op en ga samen met ons deze uitdaging aan.