BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Fitness elastiek van Bflex

Fitness Elastiek
...
..
Bekijk hier de Demo Video van trainen met Fitness Elastiek

Nu online uw fitness elastiek kopen

Trainen met de Bflex fitness elastiek

"De Bflex Fitness elastieken zijn een super uitvinding! Ik wist niet dat ik zo veel oefeningen kon doen. Ik train drie maal per week thuis en ben helemaal fit!" - J. ter Weijden

...
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van thuis fitness met Bflex fitness elastiek.

Met de losse handvaten, enkelbanden en 4 verschillende fitness elastieken kun je in combinatie met het 'deuranker' eindeloos fitness oefeningen combineren. Train je benen, billen, buik en bovenlichaam. Kijk voor video's en 120 oefeningen in de Bflex Club.

Het systeem is geschikt voor lichte weerstandsoefeningen met de blauwe elastiek, tot krachttraining met meerdere elastieken tegelijk. De fitness elastieken zijn makkelijk te bevestigen en te verwijderen met het 'Clip-systeem

Fitness elastiek in de Bflex set bestaat uit verschillende kleuren. Iedere kleur staat voor een andere weerstand te vergelijken met het trainen met verschillende fitness gewichten (dumbbells).

....

BLAUWE geeft een weerstand van 1 tot 5 kilo

GEEL geeft een weerstand van 2 tot 7 kilo

GROEN geeft een weerstand van 3 tot 9 kilo

ZWART geeft een weerstand van 7 tot 11 kilo

...

Met fitness elastiek kun je dus trainen met 1 kilo tot maar liefst 30 kilo!

...    

Het materiaal

Deuranker

Deze handige deuranker maakt het mogelijk om meer dan 100 fitnessoefeningen te doen met de Fitness set en een deur. Klem het deuranker op iedere willekeurige plek tussen de deur. Haal de tube door de lus van het deuranker. Fitness elastiek deurankerDoe de deur goed dicht (het liefst op slot) en voer iedere gewenste oefening uit.

Meer dan 100 Fitness elastiek oefeningenFitness elastiek bevestigen

Doordat het deuranker tussen iedere deur past en je toegang krijgt tot de online Fitnessclub met o.a. 3 volledige fitnesstrainingen en meer dan 100 oefeningen, is Bflex geschikt voor iedereen!

...

Met een eenvoudige deur en 1 m2 haal je een compleet Fitnesscentrum in huis!!

..

Handvaten en clipsysteem

De Bflex Fitness set is uitgerust met 2 comfortabele handvaten met een zachte foam grip. Aan de handvaten kun je de verschillende Tubes bevestigen.

...

Fitness elastiek clipsysteem

Door het handige clipsysteem kun je snel en eenvoudig de Tubes verwisselen tussen de oefeningen door.

Weerstand van 1 tot 30 kilo!

Je hebt de keuze uit verschillende Fitness sets. Een Bflex Fitness set kan geleverd worden met 2 Tubes of met 4 Tubes. Je kan zelf de weerstand bepalen van de oefeningen. Zodoende kun je heel licht trainen (1 kilo) of zelfs krachttraining doen voor de grote spiergroepen (30 kilo). Aan 1 handvat kun je 1, 2, 3 of zelfs 4 Tubes bevestigen.

Fitness elastiek weerstand

Enkelbanden voor benen en billen

Billen trainen met fitness elastiekBij de Fitness set zitten 2 enkelbanden. Met deze enkelbanden kunnen diverse oefeningen uitgevoerd worden voor de been- en bilspieren.

..

Fitness elastiek oefeningenIn de online Fitnessclub worden alle oefeningen voorgedaan. Je kunt op iedere gewenste tijd de trainingen meedoen.

Trainen in de online Fitnessclub

Na aanschaf van een Bflex product ontvang je een persoonlijke toegangsscode tot de uitgebreide online Fitness club. Hier kun je in verschillende zalen onbeperkt meetrainen met je eigen Coaches. Daarnaast kun je meer dan 100 oefeningen bekijken en alles lezen over voeding en trainen.

..

.

......

..............GRATIS Fitness bal + GRATIS springtouw

..............Wat kochten anderen?

..............Niet gevonden wat je zocht, vraag of opmerking?

..............Volg ons. Jij bent als eerste op de hoogte van tips, video's en laatste nieuws

....

.......Veilig shoppen en beveiligd betalen met Ideal, Visa en Master.

...