BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Kies bij afvallen niet voor het snelste resultaat. Kies voor gezond afvallen.


Voor veel mensen gaat er een lange weg vooraf aan het besluit om af te vallen. Ze willen het wel, maar het komt er niet van, doordat het te druk op het werk is, omdat het huis moet worden verbouwd of het is omdat ze een studie moeten volgen. Wat het ook is, er zijn altijd wel redenen waarom afvallen moet worden uitgesteld tot een later moment. Het gevolg hiervan is vaak dat afvallen een soort last-minute-beslissing wordt. De zomer staat voor de deur en nu kan het niet langer meer met die buik of het huwelijksfeest komt er aan en nu moeten de kilo's er echt van af. Die mensen gaan dan afvallen op een manier die verre van gezond is. Ze gaan bijvoorbeeld vasten en drinken alleen nog maar water. Of zelfs dat doen ze niet of nauwelijks en ze gaan opzettelijk heel veel zweten om maar snel gewicht te verliezen. Neem van ons aan, dat soort methoden van afvallen zijn niet gezond voor je en je zal hierdoor ook weer sneller aankomen wanneer je weer wel gaat eten.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Gezond afvallen doe je 'slow but steady'

Wanneer je wilt afvallen, geef je lichaam dan de tijd om te wennen aan je nieuwe eetpatroon. Een langzame manier van afvallen is een gezonde manier van afvallen. Je vervangt allerlei verkeerd voedsel door fruit en groeten, waardoor je vanzelf langzaam maar zeker gewicht zult kwijtraken. Daarnaast geven de nieuwe voedingsstoffen je meer energie, waardoor je fitter en actiever bent. Die energie kun je benutten door meer te gaan bewegen en sporten. Daardoor zul je nog meer afvallen en je gezonder voelen.

Bedenk bovendien dat een crashdieet vaak een tegengesteld effect heeft. Door te gaan vasten of jezelf op een andere manier uit te hongeren, wek je in je lichaam een defensiemechanisme op. Doordat het lichaam denkt dat je in een noodsituatie bent - er is geen voedsel meer - past je lichaam je stofwisseling aan en zal het juist meer vetten gaan opslaan. Dat is dan ook de reden dat sommige mensen die opeens heel streng gaan diëten juist zwaarder worden en daardoor op den duur ten einde raad zijn. Met als gevolg dat ze denken dat toch niets helpt en maar tegen de klippen op gaan eten. Met alle gevolgen voor hun gewicht en gezondheid van dien.

Wij helpen je met gezond afvallen

Het mag duidelijk zijn dat wij geen voorstander zijn van dit soort afvalacties. Bij ons vind je geen diëten met pillen, shakes of andere preparaten. Bij ons bestaat gezond afvallen uit de juiste combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging, maar met mate. Net zoals we geen voorstander zijn van radicale diëten, zijn we dat ook niet van overmatig sporten. Gezond afvallen betekent naast voldoende gezond eten ook de juiste mate van beweging. Bij ons zul je dus geen schema's aantreffen om zes of zeven dagen per week één of twee uur hoog intensief te gaan sporten. Onze schema's zijn weliswaar gericht op dagelijkse beweging, maar nooit meer dan een uur en vaak zelfs korter met een gemiddelde intensiteit.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Deze aanpak van afvallen is volgens ons niet alleen gezond, het is op lange termijn ook het beste vol te houden. Aan het einde van het traject hebben onze klanten dan ook vaak de beste resultaten vergeleken met andere methoden, waarbij mensen aanvankelijk veel meer bleken af te vallen. Niet voor niets luidt het Engelse gezegde dan ook: slow and steady wins the race!