BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Personal fitness, voedingsadvies en coaching zijn de drie pijlers van ons "Hulp bij afvallen programma"


Zoek je hulp bij het afvallen voor een prettiger gewicht? Wil je gezonder gaan leven, maar je weet niet hoe? Hoe zit het met gezond eten? Op al deze vragen en meer krijg je antwoord bij ons "Hulp bij afvallen programma". Het programma is overzichtelijk opgebouwd en bestaat uit drie onderdelen: fitness, advies over voeding en begeleiding door een coach. Je bepaalt zelf de duur van het programma en het aantal kilo's dat je wilt afvallen. Je kan zelf thuis al meer bereiken dan je verwacht.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


De kracht van de hulp die wij je kunnen bieden bij afvallen zit in de eenvoud. Het fitnessprogramma kun je gewoon thuis uitvoeren. Daarvoor heb je geen dure apparaten voor nodig. Slechts een fitnesselastiek en een fitnessbal. Die zijn los te koop in onze webshop of als onderdeel van één van onze pakketten. Je personal coach zorgt ervoor dat je elke week nieuwe oefeningen voor het elastiek en de bal krijgt, waardoor het programma leuk en aantrekkelijk blijft. Van alle oefeningen hebben we korte instructievideo's gemaakt, zodat je alles op je gemak kunt bekijken. Hierdoor krijg je de oefeningen snel onder de knie en voorkom je dat je blessures oploopt.

Een ander groot voordeel van ons programma hangt ermee samen dat we allerlei disciplines hebben gebundeld, waardoor we je de beste hulp bij afvallen kunnen bieden. Onze klanten vallen binnen 20 weken gemiddeld 16 tot 20 kilo af. Dat lukt alleen maar door gelijktijdig gebruik te maken van de adviezen van een fitness coach, een fysiotherapeut, een gewichtsconsulent en een mental coach. Groot voordel van onze aanpak is dat je voor al deze adviezen bij ons terecht kunt. Dat is niet alleen een kwestie van gemak, maar doordat we allemaal samenwerken zijn de adviezen ook nog eens effectiever dan wanneer je al deze adviseurs apart zou raadplegen.

Hulp bij afvallen én op gewicht blijven

Afvallen is voor veel mensen lastig en die mensen kunnen daarom ook vaak persoonlijke begeleiding gebruiken, maar op gewicht blijven is voor velen net zo lastig. Daarom stopt onze hulp niet nadat je het gewenste aantal kilo's bent afgevallen. Je kunt bij ons blijven rekenen op ondersteuning. Dat doen we onder meer door telkens nieuwe video's te publiceren met nieuwe oefeningen. Ook maken we gebruik van social media, zoals Facebook en Twitter. Hierdoor word je telkens gemotiveerd om gezond te blijven eten en te blijven bewegen, zodat je op het juiste gewicht blijft. Alle oefeningen, instructies en filmpjes staan voor je klaar in onze online fitness club.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Wil je ook afvallen en daarbij kunnen rekenen op onze hulp? Neem dan vandaag nog contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop. Het bestellen van onze fitness,programma's is heel eenvoudig en je kunt binnen enkele dagen aan de slag. Onze coaches stellen vervolgens elke week een nieuw programma voor je op en staan bovendien klaar om je alle hulp en ondersteuning te bieden zodat jij succesvol kunt afvallen.