BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

De eerste stap naar een gezonder en beter leven begint met tegen uzelf te zeggen: ik wil afvallen


De beste adviezen klinken vaak te voor de hand liggend. Het zijn clichés, maar dat maakt ze niet minder waar. Wij hebben twee van deze voor de hand liggende adviezen voor u. Met deze adviezen kan je prettig afvallen zonder naar de sportschool te hoeven gaan en ook nog een blijvend resultaat behalen.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Ik wil afvallen!

Het eerste advies heeft alles te maken met wilskracht. Uw wil om af te vallen, want hoe zeer wij ook staan voor onze begeleiding en onze motiverende coaches, zonder uw eigen wil beginnen we niets. Stap één is dus altijd dat u eerst tegen uzelf moet zeggen: ik wil afvallen. En dan gaat het er natuurlijk niet om dat u het alleen zegt, u moet het ook echt menen.

Waarom is dit zo belangrijk? Simpel, omdat afvallen moeilijk is. Er zijn studies die uitwijzen dat suikers bijvoorbeeld net zo verslavend kunnen zijn als verdovende middelen. Als u wilt afvallen dan zult u minder moeten snoepen en minder frisdrank moeten drinken. Reken maar dat uw lichaam om dat zoet gaat vragen. Om dat te kunnen weerstaan heeft u een flinke dosis discipline nodig en wij kunnen u niet 24 uur per dag in de gaten houden.

De wil om af te vallen moet constant aanwezig zijn, want ook als uw lichaam misschien niet om iets lekkers vraagt, wordt het u misschien wel aangeboden. Die lekkere bitterbal op dat feestje, terwijl u misschien helemaal geen honger heeft of dat pak koekjes dat in de aanbieding is in de supermarkt of gewoon die chocoladereep die bij de kassa van het tankstation ligt en die alle klanten voor u in de rij ook kochten. Op al die momenten moet uw brein in actie komen en tegen u zeggen: nee, niet doen, ik wil afvallen! Alleen op die manier zal het u lukken om gewicht te verliezen

Ga een sport doen die u leuk vindt

Wij zijn van mening dat met alleen streng zijn voor uzelf, afvallen op den duur heel moeilijk wordt vol te houden. Dat geldt al helemaal als het om afvallen door meer te bewegen gaat. Wanneer u iets gaat doen dat u niet leuk vindt, dan zult u dat nooit lang volhouden. Als u bijvoorbeeld gaat zwemmen omdat iedereen zegt dat zwemmen zo goed voor u is, terwijl u niet van water houdt, dan zal daar op den duur niet veel van terecht komen. Ga dus iets doen dat u echt leuk vindt en waar u naar kunt uitkijken om te doen en wat u dus op die manier ook lang blijft doen.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Dan gaat het nog niet eens zo zeer om wat voor sport. Natuurlijk, fitness, hardlopen en dergelijke, zijn heel gezond en helpen ook wanneer u wilt afvallen, maar het is de bedoeling dat u het sporten ook op de lange termijn volhoudt, zodat er een dag komt dat u niet meer hoeft te zeggen: ik wil afvallen. Simpelweg, omdat u op gewicht bent en door de juiste voeding en beweging ook op gewicht blijft. Dat gaat het beste als u iets doet waar u echt plezier aan beleeft. Of dat nu wandelen, tennis of golf is. Veel belangrijker dan welke sport het is, is dat u het regelmatig doet.

Ik wil afvallen en ik ga bewegen

Print de combinatie van deze twee adviezen in uw hoofd. Zeg tegen uzelf: ik wil afvallen, ik wil bewegen, ik wil sporten. Als goede voornemen of als vast motto. Telkens opnieuw. Moeilijker dan dit is het niet, maar toegegeven, makkelijker ook niet.