BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Jouw Coaches en hun verhaal

Voor iedereen persoonlijk advies

In iedere sportzaak of webshop kun je een fitnessproduct of fitness elastiek aanschaffen. Maar er correct mee trainen en een goed trainingsschema zijn van essentieel belang.

Vandaar dat wij kant en klare fitness trainingen erbij leveren waarmee iedereen veilig kan trainen.

....

Bflex Health is in 2009 ontwikkeld door Jos en Petra Vermeer.

Jos is fysiotherapeut en fitnessexpert. Petra is bewegingsdeskundige en gewichtsconsulent. Jos en Petra zijn sinds 1996 actief in de fitness- en voedingsbranche. Zij zijn tevens mede eigenaar van een sportschool (www.fitclubdepaal.nl), Personal Training Studio's (www.personalfitnessnederland.nl  en een Voeding- en Lifestyle programma (www.benfit.nl)


Lees hier kort hun verhaal:

....

Jos en Petra: "Al 15 jaar begeleiden wij mensen om hun fysieke en sportieve doelen te helpen bereiken. Helaas zien we ook dat mensen om diverse redenen weer (tijdelijk) stoppen met sporten en een gezonde levensstijl.

Een reden om te stoppen kan zijn gebrek aan tijd, motivatie, slecht resultaat, blessure, verhuizing, vakantie en nog veel meer.

.....

We hebben al deze ervaringen en kennis gecombineerd met de Bflex Fitness producten. Hier is het Bflex Fitness programma uit voort gekomen.


Een Programma waarbij je je eigen fitness producten thuis ontvangt inclusief  persoonlijk advies, trainingen, fitnessvideo's en feedback. Vanaf nu kun je dus altijd trainen, waar, wanneer en hoe vaak jij wilt mét persoonlijke begeleiding!"

Bflex outdoor 079 jos en peet.jpg

......

..............GRATIS Fitness bal + GRATIS springtouw

..............Wat kochten anderen?

..............Niet gevonden wat je zocht, vraag of opmerking?

..............Volg ons. Jij bent als eerste op de hoogte van tips, video's en laatste nieuws

....

.......Veilig shoppen en beveiligd betalen met Ideal, Visa en Master.

...