BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Voelt u zich ongemakkelijk in de sportschool of heeft u gewoon geen zin in zo'n duur abonnement, kies dan voor krachttraining thuis


In de reclamefilmpjes lijkt het allemaal zo mooi. Sportscholen zouden altijd vol zijn met mooie mensen voor wie krachttraining een fluitje van een cent lijkt. Ze bewegen soepel mee op het ritme van de muziek en er staat altijd een vriendelijke instructeur voor ze klaar om ze te helpen. Hoe anders is de werkelijkheid vaak. Niet iedereen voelt zich prettig tussen onbekende mensen of in een groep. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen er steeds vaker voor kiezen om hun krachttraining thuis te doen. Hiervoor heb je allang geen grote gym meer nodig. Met onze fitnessartikelen kan je krachttraining doen en aan je conditie werken zonder hier een hele kamer voor te hoeven reserveren. Alle attributen kun je eenvoudig in een kast of onder het bed opbergen.

De vele voordelen van krachttraining thuis

  • Je voelt je veel meer op je gemak. Voor een goede krachttraining is het van belang dat je ontspannen bent. Alleen op die manier kun je de spieren op de juiste manier trainen en voorkom je blessures. Voor veel mensen is het echter lastig om goed te ontspannen in de buurt van andere mensen. Zeker wanneer ze in vreemde posities moeten staan of dingen moeten doen waar ze niet goed in zijn. Hoe anders is dat wanneer je thuis aan krachttraining doet. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving en hoeft je geen zorgen te maken om afkeurende blikken van anderen. Hierdoor is de krachttraining die je thuis doet niet alleen een stuk leuker, het is ook nog eens effectiever.
  • Het kost minder tijd, dus kun je het vaker doen. Het resultaat van krachttraining is beter naarmate je het vaker doet. Hoe hard je ook je best doet, dat ene uurtje per week in de sportschool zal weinig zoden aan de dijk zetten. Veel beter is het om meerdere keren per week twintig minuten of een half uur een aantal krachttrainingoefeningen te doen. Wanneer je dat thuis doet, kost dat vrijwel geen enkele moeite. Zeker wanneer je weinig tijd hebt raden we aan om voor krachttraining thuis te kiezen.
  • Het is een stuk goedkoper. Je zult versteld staan van hoe weinig spullen je nodig hebt om thuis je krachttraining te doen. Veel meer dan een fitnesselastiek en een setje dumbbels heb je eigenlijk niet nodig. Je spaart de kosten van een duur maandabonnement uit, alsmede de kosten van het telkens naar de fitnessschool gaan.
  • Geen last van onderbrekingen door vakanties. Niets is vervelender dan wanneer je eindelijk een beetje kracht hebt opgebouwd, dit weer te verliezen omdat je een paar weken niet kunt trainen. Bijvoorbeeld omdat je met vakantie gaat en niet naar je vertrouwde sportschool kunt. Wanneer je eenmaal thuis je krachttraining onder de knie hebt, kun je ook op reis altijd trainen. Je hoeft dus niet langer op zoek naar een plaatselijke gym om tijdens de vakantie aan krachttraining te doen. Zo hou je de routine van thuis vast en blijft je conditie op peil.

Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Voor beginners en gevorderden

Wij hebben diverse programma's voor wie thuis aan krachttraining wil doen. Voor ons beginners-programma heb je geen ervaring met krachttraining nodig. Door de instructievideo's kun je thuis gewoon leren welke krachttrainingsoefeningen er zijn en wat je daarvoor moet doen. Wanneer je de beginoefeningen onder de knie hebt en tevreden bent over het resultaat kun je doorstromen naar de krachttraining voor gevorderden.