BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Onze website staat boordevol met tips voor iedereen die snel wil afvallen


Vaak wordt gezegd dat snel afvallen niet gezond voor je is. In bepaalde gevallen is dat zeker waar. Snel afvallen door vrijwel niets te eten of alleen maar ongezonde shakes te drinken is niet goed voor je lichaam. Bovendien is het resultaat van afvallen op deze manieren vrijwel nooit blijvend en komen mensen net zo snel weer aan. Doormiddel van de juiste begeleiding op het gebied van voeding en beweging, hoeft snel afvallen helemaal niet verkeerd te zijn. Op onze website vind je dan ook tal van tips en technieken die je helpen bij snel en verantwoord afvallen, en dit allemaal thuis. We noemen er hier alvast een paar.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Touwtje springen helpt snel als je wilt afvallen

Het klinkt misschien gek, maar touwtje springen is een hele goede work out. Het helpt om allerlei spiergroepen in je lijf te verstevigen en het is bovendien leuk om te doen. Wat veel mensen niet weten is dat je met touwtje springen heel veel calorieën verbrandt. Je traint vrijwel je gehele lichaam en met enkele malen per week touwtje springen op een redelijk tempo zul je al snel afvallen. Niet voor niets trainen boksers ook vaak op deze manier!

Fitness: trainen en afvallen tegelijk

Voor wie het aankan is een compleet fitnessprogramma de beste manier om snel fitter worden en afvallen te combineren. Met onze fitnessprogramma's train je het gehele lichaam. Je wordt sterker en soepeler tegelijk en krijgt ook meer energie. Die energie helpt je om vaker en beter de oefeningen uit te voeren met als resultaat dat je snel zult afvallen.

Combineer zoveel mogelijk

Ons lichaam is erop gericht om zich snel aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Dat zal ertoe leiden dat wanneer je altijd dezelfde oefeningen doet, het rendement daarvan op den duur zal afnemen. Zo zul je zien dat met bepaalde oefeningen snel afvallen aanvankelijk lukte, maar na verloop van tijd zal het steeds moeilijker worden om hetzelfde resultaat te bereiken. Combineer daarom verschillende activiteiten zoveel mogelijk. Denk aan een combinatie van krachttraining en intervaltraining op een home trainer. Op die manier zorg je voor maximale vetverbranding, hetgeen essentieel is als je snel wilt afvallen en door deze afwisseling blijft het ook leuk om te doen.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Zonder de juiste voeding is snel afvallen onmogelijk

Laat ten slotte één advies heel duidelijk zijn. Welke fitnessoefeningen je ook doet en hoe vaak je die ook herhaalt, snel resultaat als je wilt afvallen is alleen maar mogelijk als je zorgt dat je de goede voeding binnen krijgt. Let dus erg goed op wat je eet en hoeveel je eet. Laat verkeerde dingen als snacks en vet eten staan en probeer zoveel mogelijk fruit en groente te eten. Door de combinatie van goede voeding en beweging is snel resultaat mogelijk en kan ook jij afvallen.