BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Wat moet je niet doen wanneer snel wilt afvallen van een te dikke buik


Snel afvallen vraagt om de juiste combinatie van goede voeding en voldoende bewegen. Onze coaches staan voor je klaar met adviezen en oefeningen die je helpen wanneer je snel wilt afvallen, bijvoorbeeld omdat je vindt dat je buik te dik is. Zij hebben stuk voor stuk nuttige adviezen, zogenaamde DO's. Soms gaan de beste adviezen niet over wat je wel, maar vooral wat je niet moet doen. De DON'T`s. Hier zijn drie belangrijke tips over wat je niet moet doen wanneer je snel wilt afvallen in de buikstreek.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


Doe geen buikspieroefeningen of sit ups

De meest gemaakte fout is om te beginnen met buikspieroefeningen. Met name mannen denken dat door dagelijks een aantal sit ups te doen ze hun buik zullen kwijtraken en afvallen. Natuurlijk, alle inspanning helpt wanneer je wilt afvallen. Buikspieroefeningen helpen om je buikspieren sterker te maken, maar het is heel moeilijk om door middel van sit ups je buikvet te verbranden. Om afvallen te bevorderen, ook bij je buik, moet je in je gehele lichaam de stofwisseling stimuleren. In plaats van suikers moet je vet gaan verbranden en dat gaat het beste door op een gemiddeld intensief niveau te gaan sporten. In plaats van sit ups kun je dan beter gaan hardlopen, zwemmen of bijvoorbeeld fietsen. Zeker mensen die snel afvallen kunnen last krijgen van overtollige huid. Dat is best wrang, want eigenlijk ziet hun buik er na het afvallen minder goed uit dan daarvoor. In die situaties kan het helpen om buikspieroefeningen te doen.

Voorkom dat je teveel eet

De meest gemaakte fout door mensen die snel willen afvallen omdat ze een dikke buik hebben, is dat ze denken dat ze iets moeten doen. Zij richten zich op allerlei activiteiten, zoals fitnessprogramma's en meer beweging in hun dagelijkse leven. Uiteraard is meer beweging gezond en helpt het om je fitter te voelen, maar ze vergeten dat ze door meer bewegen ook meer honger krijgen. Of ze gaan zichzelf juist belonen met sportdrankjes of sportrepen met veel calorieën, omdat ze zojuist een uur hebben getraind. Als je niet zorgt dat je minder calorieën inneemt, dan je gedurende de dag kunt verbranden, dan is snel afvallen een illusie, zeker als je een te dikke buik hebt. Dus let erop dat je in plaats van alleen maar te denken aan de dingen die je moet doen, je ook minder grote porties moet nemen, minder frisdrank moet drinken, dat je vette of zoete tussendoortjes helemaal laat staan en laat op de avond moet zorgen dat je niet meer eet.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Eet zo weinig mogelijk verzadigde vetten

Naast het verbeteren van je stofwisseling helpt het als je snel wilt afvallen om minder vetten te eten. Veel vetten worden in onze buik opgeslagen, dus zolang je doorgaat met het eten van het verkeerde, vette voedsel zul je niet snel afvallen. Vermijd daarom zoveel mogelijk dierlijke vetten, vette snacks en zuivel, zoals kaas en room.

Samen gaan we zorgen dat je snel zult afvallen en weer een strakke buik krijgt

Wij stellen klanten die snel willen afvallen en weer een normale buikomvang willen krijgen, altijd voor om samen een pact te sluiten. Als zij zich houden aan de DON'T`s, dan helpen wij met de DO's. Op die manier is snel afvallen voor iedereen bereikbaar en heeft u binnen no time weer een gladde buik.