BEL / MAIL ME TERUG

Naam: Achternaam: Telefoonnummer: E-mail adres: Opmerking / Vraag over fitness product of fitness studio:

Kies ook voor thuis fitness: de voordelige en gemakkelijke manier van bewegen


Een vaak gehoord antwoord tijdens de intake van nieuwe klanten op onze vraag of mensen sporten is nee, maar ik sponsor wel de fitnessschool. Een grappig, maar tegelijk verdrietig makend antwoord, want het rekensommetje van de zinloze betalingen voor het abonnement aan de fitnessschool is snel gemaakt en stemt niet vrolijk. Thuis fitness kan heel goed nu, je hebt geen hele kamer meer nodig voor een gym en kan de nodige attributen makkelijk opbergen wanneer je er geen gebruik van maakt.


Kies direct jouw Fitness pakket om jouw doelstellingen te bereiken


Kies fitness-pakket in de webshop


In het begin leek het nog zo mooi. De rondleiding langs alle fitnesstoestellen, de spa en de tennis- en squashbanen. Sporten zou vanaf nu een feest worden en we zouden meerdere keren per week gaan. De maandelijkse bijdrage van vijftig, zestig of meer Euro`s was eigenlijk een schijntje vergeleken bij alles wat we ervoor terugkregen. En als we een jaarcontract tekenden dan kregen we ook nog een prachtige sporttas cadeau. 

Stop met geld weggooien en kies voor thuis fitness

Ja mensen, het is geen schande. We hebben het allemaal meegemaakt, maar laat deze slechte ervaring geen reden zijn om dan maar niets meer te doen. Geef echter ook geen geld uit aan dure fitnesstoestellen voor thuis, zoals crosstrainers of roeimachines. Die nemen alleen maar ruimte in en als ze niet bevallen moeten ze voor een fractie van de aanschafprijs op Marktplaats worden verkocht.

Fitness thuis is een betaalbare en tegelijk effectieve manier van gezond bewegen. Bij ons zit u niet vast aan dure abonnementen en hoeft u geen ruimteverslindende apparaten aan te schaffen. Een fitnessbal, springtouw en elastiek zijn al genoeg voor thuis fitness. Met onze begeleiding kan je vaak zelfs betere resultaten behalen dan in een sportschool.

Thuis fitness is bedoeld voor een gezonder leven

Thuis fitness is natuurlijk niet bedoeld voor mensen die grote spierbundels willen kweken. Die doen er goed aan om toch een sportschool op te zoeken en daar onder begeleiding aan hun 'abs' en 'pecs' te werken. Onze thuis fitness vormt onderdeel van een aanpak die erop gericht is om op een gezonder gewicht te komen en tevens uw lichaam te versterken. En dat is gezond, zeker voor bijvoorbeeld mensen die een zittend of staand beroep uitoefenen en gedurende de dag gewoon te weinig bewegen.

Geen drempel bij thuis fitness

De reden dat veel mensen wel lid zijn van een fitness club, maar geen gebruik maken van dat lidmaatschap is dat simpelweg de drempel te hoog is. Vaak komen ze na een lange werkdag thuis en moeten ze eerst nog eten en misschien nog wat werken. Om daarna alsnog overeind te komen en ook nog eens de auto of de fiets te pakken en naar de fitness te gaan, is simpelweg te veel moeite. Dat is het grote voordeel van thuis fitness. U hoeft de drempel niet eens over! Dus in de tijd die u anders nodig had om van en naar de fitnessclub te gaan kunt u nu uw oefeningen thuis uitvoeren en dan nog houdt u voldoende tijd over voor andere dingen, zoals de belastingaangifte doen of de kinderen helpen met hun huiswerk of andere dingen.


Ga direct naar de SHOP


Direct naar de webshop


Meedoen met ons thuis fitness programma is heel gemakkelijk. In onze shop bestelt u de fitnessproducten en vervolgens gaat u naar onze online fitness club. Hier vindt u tal van video's en oefeningen voor uw persoonlijk fitness thuis. U kunt online tevens begeleid worden door één van onze coaches. Doet u binnenkort ook mee?