3 Oogklinieken in Nederland

In Nederland zijn er veel verschillende oogklinieken te vinden. Echter zitten er ook een aantal tussen waar je beter niet naar toe kan gaan. Hierom is het belangrijk om te weten welke je uit kiest. Daarom zijn hier 3 oogklinieken in Nederland op een rijtje.

Dutch Clinic

Dutch Clinic is een goede oogkliniek die in Hoofddorp ligt. Dit is een goed bereikbare plek voor veel mensen in Nederland. Dit komt omdat Hoofddorp best een gecentraliseerde plaats is.

Nog een voordeel aan Dutch Clinic is dat ze veel verschillende behandelingen aan bieden waar je gebruik van kunt maken. De behandeling waar ze vooral in gespecialiseerd zijn, is het laseren van de ogen. Echter bieden ze ook nog andere dingen aan.

Ook andere behandelingen zoals een leesbrilcorrectie en een staaroperatie worden aangeboden. Dit zorgt er voor dat je voor bijna alle behandelingen aan je ogen terecht kunt bij Dutch Clinic.

Oogkliniek Heuvelrug

Oogkliniek Heuvelrug is een prettige oogkliniek die iets meer richting het oosten ligt. Er worden veel verschillende behandelingen gedaan. Hierbij is er vooral gefocust op de behandeling van oogaandoeningen die veel voor komen.

Hierbij moet je denken aan behandelingen zoals behandeling voor diabetische retinopathie, droge ogen, glaucoom en nog een aantal andere behandelingen. Voor veelzijdige hulp bij oogklachten kun je hier dan ook goed terecht.

Ook voor een staaroperatie kun je bij Oogkliniek Heuvelrug terecht. Als je na de tijd je zicht weer waziger wordt, krijg je hier ook hulp bij. Dit krijg je namelijk in de vorm van een nastaar behandeling. De lens die is geplaatst, wordt dan langzaam maar zeker troebeler.

Visus Oogkliniek

Visus Oogkliniek is een keten van een oogklinieken met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam Den Bosch en Utrecht. Visus Oogkliniek doet behandelingen zoals het laseren van de ogen, het vervangen van de ooglens, een ICL implantaat en monovision. Daarnaast voeren ze nog talloze andere behandelingen uit en op basis van de reviews kunnen we concluderen dat het een oogkliniek is die kundige oogspecialisten in dienst heeft die hun vak goed verstaan. Je kunt kosteloos een brochure met 110 pagina’s aanvragen om meer te weten te komen over hun diensten. Ogen laseren bij Visus Oogkliniek is dus zeker aan te raden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *