Ooglaseren kosten

Ben u ook klaar met uw bril en de uitgave voor een bril en lenzen die maar niet ophouden? Een oplossing hiervoor is een ooglaser behandeling! Maar wat zijn de kosten daarvoor? Ooglaser kosten kunnen erg verschillen, het hangt af van de soort behandeling die u ondergaat. Er zijn opties om het te laten vergoeden of het in termijnen te betalen, zo is de behandeling voor bijna iedereen een optie! Wist u dat u de kosten gemiddeld in 4 á 5 jaar terugverdiend? Op lange termijn heeft u dus zelfs winst op de kosten van ooglaseren! Lees verder en ontdek hoe dit werkt.

Ooglaseren kosten

Ooglaseren kosten kunnen verschillen! Het verschil ligt aan de soort behandeling die u wilt ondergaan. Lasek is een ooglaserbehandeling waarbij de bovenste laag van het hoornvlies losgeweekt wordt met alcohol, deze behandeling kost  948 per oog. De TransPRK is een ooglaserbehandeling waarbij het oog geen contact maakt met een chirurgisch instrument,er wordt gebruik gemaakt van koel ultraviolet licht en hoge energie pulsen, dit kost €1048 per oog. Verder is er nog de intraLASE/femtosecond behandeling dat €1148 per oog kost en De SMILE behandeling van €1498 per oog. Als laatste is er de lensimplantatie behandeling vanaf €1200 per oog en de lensvervanging vanaf €2250 per oog. De kosten voor twee ogen is het bedrag van één oog keer twee.

All-in tarief

Elke ooglaserbehandeling is een all-in tarief. Dit betekent een technisch én medisch vooronderzoek, een persoonlijk behandelplan en levenslange garantie op gratis herbehandeling. Daarbij zijn er zeven nacontroles in het eerste jaar, de 1e is al na een uur! Ook is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst in het geval van nood. Zo kunt u elk moment terecht als het nodig is!

Vergoeding

Jammer genoeg worden de kosten van een ooglaserbehandeling niet vergoed in het basispakket. Wél zijn er verschillende aanvullende verzekeringen die de behandeling wel of deels vergoeden. Neem daarom contact op met uw zorgverzekeraar om te kijken of ze een aanvullende verzekering hebben die een deel voor u kan vergoeden. De optie om het bedrag in termijnen te betalen is ook altijd nog aanwezig. Ogen laten laseren? Plan dan een afspraak in bij https://www.laatjeogenlaseren.nl/!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *